۱۴ پاسخ

اصلا نذار پوستت خشک بشه روزی دوبار یا سه بار چرب کن کل بدنتو

واریس رنگه. من دارم پشت پاهام دارم دردم داره. رگ ها میرنه بیرون. اونا ترکه

روغن بایو اویل بزن هم اینا تا، تازن کمرنگ میشن هم جلوی بیشتر شدنش و میگیره

عزیزم اینا ترک شکمه،منم دارم تازه بیشتر از شماست

الاهی دورت بگردم اون واریس نیست ترک بخاطر بارداری وزن هم بالا میره ترک میخوره پوست بدن الان شکم هم بخاطر باز شدن جای نوازد کش اومده پوستش ترک خورده میتونی از پزشکت سوال کنی ی پماد خوب بهت معرفی کنه بزنی رد ترک هاش کم رنگ بشه

اینا که واریس نیست خط های بارداریه منم دارم نترس

من رو شکمم پره ایناس چون یهوو تو یک سال ۵۰ کیلو چاق شدم همه جام اینجوریه اولاش قرمزه بعذ باز میشه حالا من لاغر بشم میفهمم اینا سفید و برجسته میشن

عزيزم اينا ترك هستن، منم رو سينه هام اينارو دارم

این ترک شکم ...یکی از هدایای نی نی به تو ..خطشم میمونه مگر با لیزر بره ...نشانه ی مادر بودن

سلام عزیزم بنظرم اینا ترک هستن، چون روی سینه های منم از این خطوط هست، دوروزه اینجوری شدم

اینا ترکه .اولش قرمزه بعد بارداری کم کم رنگ پوستت میشه

نی نیت دختره ..خط ..تا زیر نافت اومده

این ترک شکم چ ربطی ب واریس داره

منظورت ترک های شکمت هست؟؟