کامل تا اخر بخونید جدیدترین تغییرات برای خواب نوزاد

۱۱ پاسخ

دلیل همه ی اینا جلوگیری از مرگ ناگهانی نوزاده بچه هیچوقت نباید تو تخت پدر و مادر بخوابه

حگارد دور تخت و هیچ‌چیز اضافی نباید تو تخت باشه

توی تخت یا گهواره هیچی نباید باشه

خدا شاهده کسی نوشت به پهلو خودش جمع کنه بره 😂😂😂😂

اره الان دیدم دکتر کی هم گذاشته بودن تو پیج شون، بچه رو نباید رو این مدل تخت ها خوابوند تا 6 ماه مخصوصا که دچار سندرم مرگ ناگهانی نشن

مامان لیلیان جان چیزی که من به تجربه دوتا بچه دیدم اینه که بچه هام تا ۴ ماهگی اگه بعد از شیر خوردن آروغشونو نمیگرفتم و طاق باز میخوابوندم شیر میپرید گلوشون ! حتی دور از جون دخترم یکبار نصف شب در اثر پریدن شیر تو گلوش داشت خفه میشد.پزشک فرزندان من هم دکتر بهروز مقدادی هستند که شاید شما بشناسینشون.ایشان همیشه تاکید دارند نوزاد روی سطح شیبدار و یا به پهلو بخوابه تا از پریدن شیر تو گلوش در امان باشه

سلام،عزیزم اگه امکانش هست این سوال متو جواب بدید،دختر من یکسالشه کلا دمر میهوابه عیب نداره؟

من خیلی تلاش کردم دخترم به پشت بخوابه از نوزادی تا الان همش میره به پهلو الانم که دوماهه همش روشکم میخوابه دو طرفش چیزی گذاشتم که تکون نخوره ولی چون از سه ماهگی دمر شد زود یاد گرفت به روشکم بخوابه
ولی الان هرموقع دیدم زود به پشت میزارمش ولی بازم بعده یه دقه کار خودشو میکنه

عزیزم من داخل پی وی شما دوتا سوال پرسیدم میشه جواب منو بدین.ممنون❤❤❤🌹

سلام عزیزم خوبی ببخشید منو شناختین

برند افرا توی پتو معروفه فوق العاده نرم و لطیف چند وقت پیش توی روز و در حالی که کنارش بودم کم بود با پتو خفه شه کلا جمع کردم الان یه لحاف کوتاه و سبک میندازه