۵ پاسخ

پسر منم، من همه ش دنبالشم ولی بازم دو سه روز درمیون یه بار از دستم در میره
امروز مامانم اومد گذاشت توی کالسکه، تا اومد بندشو ببنده پسرم لیز خورد افتاد، پسرم گریه کرد بعد مامانم‌ همزمان بنده خدا اینقدر گریه کرد صورتشو خنچ زد، یه بند و بساطی داشتم این دو تا رو جمع کنم 😶😐

بچه این سن خیلی سختتتهه 😢😢😢
جالبه هر چی میگذره همون سن فعلیش میفهمی سخت تره

منم داداشم الان سه سالشه بچه که بود دستشوو میگرفت به مبل بعد با سر میخورد زمین شاید بیشتر از پنجاه بار میتونی از این محافظ سر ها براش بگیری ولی اگه خونه فالی باشه بهتره که جای سفت نیفته

نه عزیزم نگران نباش
فقط اگه خونتون سرامیک و موکت داره فعلا روشون و بپوشون

پسر منم همین کارو میکنه

سوال منم هست اتفاقا