۵ پاسخ

خیلیا رو دیدم ریسک یک به 700اینا بوده و ازمایش تکمیلی سندروم بودن خیلیام مثل من ریسک ابه5بودن و مراحل بعدی معلوم شد بچه سالمه .همه چی به شانس و خاست خدا بستگی داره خیلی خودتو درگیر عدد نکن

جواب ازمایش منو ببینی شاخ در میاری بسکی ریسکم بالاس اما الان ب لطف خدا بچم سالم داره بازی میکنه اللن امیدوارم ازشمام سالم باشه این ازمایشا الکین همشون توکل بخدا ی چیزی واسه سلامتی امام زمان نذرکنید انشاالله که سالمه

عزیزم هیچی سلفری میدی بچه هم سالمه من ریسکم از تو بالاتر بود اصلا اصلا نگزان نباش

منم ریسکم 1 به 180 هست
دیروز سلفری دادم
منظرم جوابم
سونو ان تی 1.66 بود

غربالگری اول چی گفتن بهت