۵ پاسخ

اینجوری میگن زودتر آروغ میزنه نی نی

بچه ی منم فقط شیر خودمو میخوره و از هر ده بار شیر خوردن فقط ۲ بار آروق میزنه.‌آروق زدن زیاد مهم نیست مهم اینه ک بعد از شیر خوردن ده دقیقه پشتشو بزنی یا ماساژ بدی ک نفخش از بین بره

اول دو سه بار بالا پایینش کن خیلی آروم. بعد بذار رو شونت برن پشتش میزنه. نگیری دل درد میگیرهیه ربع تو بغلت نگه دار نزد بعد بذارش زمین

بچه من که اصلا اروغ نمیزنه مگر این که بیشتر از یه ربع نگه داری بغلت اروغ بزنه

من خیلی وقتا نمیگیرم