۴ پاسخ

حریره چطور درست میکنید؟
لطفا دستور چیزهایی که درست میکنید رو بزارید

چون آروم آروم عادتش دادم خداروشکر خوب غذا خور شده الان که نه ماهس... باید برای غذای بچه صبور بود و حوصله دار و نباید سریع غذای سنگین بهش داد.. من هفت ماهش کامل شد حریره بهش دادم.. چون حریره سنگینه.. شاید خیلی ها دادند و چیزی نشده اما غذای سنگین ممکنه بچه رو بد غذا کنه یا معدش رو خراب کنه به مرور

من از اواسط 5 ماه و نیم شروع کردم.. اول اش ساده بدون هیچی میپختم یه قاشق مربا خوری یا کمتر بهش میدادم می‌خورد.. دو هفته ای کم کم زیادش کردم تا شد یک قاشق تا دو قاشق غذا خوری.. بعد از دو هفته که عادت کرد هویج کامل و جعفری مینداختم ولی فقط عصاره اش میرفت داخلش بیرونش می آوردم.. بازم یکم به‌ش عادت می کرد بعد زردچوبه و کمی نمک اضافه کردم

من دیگه دارم مواد غذاشو آماده میکنم کم کم شروع کنم . از فرنی برنج میخوام شروع کنم. و اب سیب