۹ پاسخ

اره واقعا گیر کردم حسابی

مرسیاز همتون بابت راهنمایی خوبتون

وای نگو من الان ماه چهارم واکثرروزهام سالادمیخورم دلم هیچی نمی‌کشه بزورسالادغذامیخورم

هر چیزی به مقدارش مفیده،زیاده روی نکنین فقط

من یکی از دوستام بهم گفت تا الان که چهارماهمه کلادوبار خوردم از ترسم😂الانم میخورم دیگ هر چی خدا بخواد

والا ما نشنیدیم تو کلاس بارداریم نگفتن بهمون

دوستان گوجه خیلی ضرر داره ربش از خودش بد تر اگه انتی اکسیدان میخواهید توی سیب خیلی بیشتره چند ماه نخوردن گوجه مشکلی ایجاد نمیکنه به خاطر سلامتی نی نیتون نخورین چون خوب نیست

گوجه سرشار از انتی اکسیدان هست

بخورین😊

بدون گوجه که نمیشه غذاو سالاد
منظور زیاااد خوردنشه وگرن ویتامین داره