۱۰ پاسخ

عزیزم انشالله پسربشه اسم محمد رونذرکن

ایشالاخدابهت یه پسرصحیح وسالم بده

اجی جان انشالله که به خواستت برسی رژیم میگرفتی خودتو شوهرت

انشاالله مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه

عزیزم مگه میشه زن باشی ومشکلات هم جنس خودت ودرک نکنی میفهمم دقیقا چی میگی وتودلت چی میگذره من مامان خودم ۵ تا دختر پشت سر هم به دنیا اوردن وحرف مردم تمومی نداشت خواهر اولم دختر دارشد خودمم بارداری اولم دختر دارشدم خداراشاکرم بخاطر همه چیز اما ادم چیزی را که نداره میخواد منم دلم پسر میخواد خیلی انشاالله خدا نصیبمون کنه اگه صلاحشه

من مثل شما دوتا دختر دارم سومی رو باردارم حس عجیبیه .هفته ی ۱۱ هم هستم انشالله خدا هرچی صلاحمونه بده🌹🌹🌹

مامان دخترام میشه بگی گرمیجات یعنی چه غذا های

ویارتون تو دختراتون چی بود؟ الان چی ؟ فرق کرده

اره خوردم گرمی. اما الان دیگه غز گرمی جات خوشم نمیاد.

سلام انشالا که پسر باشه رژیم داشتی گرمی خود وشوهرت خوردید قبل بارداری