۵ پاسخ

من سزارین هستم ولی از اولش هر روز پیاده روی دارم نیم ساعت تا یکساعت هر جا هم خسته بشم استراحت میکنم یک خوراکی شیرین هم مثل شکلات خرما یا کشمش همراهم میبرم بین راه میخورم تا قندم نیفته پیاده روی کلا در بارداری خوبه وله رحم کمک می‌کنه بعد از زایمان زودتر به حالت اول برگرده

،35هفته به بعد روزی 20دقیقه
بعد اروم اروم تایم ببر بالاتر

من بارداری پسرم از۳۳هفته تاکجاهاکه نمیرفتم یک ونیم ساعت پیاده روی هردوروز می رفتم خونه زن داداشم کمی دوره باماشین نزدیک میشه ولی پیاده دورتره من دیسک کمرهم داشتم اماواسه بارداریم نمی تونم اینبارپیاده برم کمرم زیرشکمم دردشدیدداره پسرم ۳۹هفته دوروز بدنیااومدچون همش پیاده روی میکردم

به من گفتن از هفته ۳۷ از روزی ۲۰ دقیقه شروع کن

اگه زایمانت طبیعیه پیاده روی داشته باشی راحتتره برات