۴ پاسخ

سلام عزیزم،من ی ماه پیش انجام دادم جواب اولیش چهار روزه میاد جواب دوم هم ۱۵ روزه هزینش هم ۵تومن شد اگ جواب اولیه نرمال باشه احتمال خیلی خیلی زیاد جواب دوم هم خوبه ...نگران نباش من با ریسک ۱به ۳۰ انجام دادم ک خداروشکر جواب نرمال بود انشالا مال شما هم خوب باشه

سلام عزیزم بله من آمینو سنتز انجام دادم ، گفتن باید انجام بدین و سونوگرافی آب پشت سر بچه زیاد بود لا این حال ان تیش زیاد نبود ۲،۴ بود رفتم سرنگ کردن تو شکمم و به مایعی خارج کردن دوسال پیش تقریبا ۳،۴ تومن تموم شد برام یه آزمایش هم گرفتن از من ولی خب انگار آمینو سنتز واجب بود ، خلاصه اومدم دوهفته استراحت و جوابش اومد اولی سه یا چهار روز بعد اومد که گفت خوبه بعدیش دقیق یادم نیست فکر کنم یک هفته بعد اومد من پول داده بودم زودتر جواب بدن گفتن خوبه همه چی، بماند که چقدر استرس کشیدم و چه شرایط سختی رو پشت سر گذاشتم ، خلاصه پسرم الان ۱۸ ماهشه ، مثل همه بچه های دیگه صحیح و سالمه و همه چیش عالیه

سلام من سر حاملگی پسرم انجام دادم جواب اولیه ی هفته بعد اومد خداروشکر مشکلی نداشت پسرم

سلام.من انجام ندادم.ولی هفته آینده میخوام انجام بدم.ولی جوابش ۱۴ روز بعد اماده میشه.اگه پول بیشتری میدادین ۲_۳روزه اماده میشد