۵ پاسخ

دخترمن ۳ماه و۱هفته دمرشد😍 ولی الان ۴ماه ونیمشه یکم میره عقب خییییلی کم

دختر من دقیقا ۶ ماهگی شروع به خزیدن کرد...یک ماه قبلش فقط برمیگشت

دختر من از یه هفته قبل ۵ ماهگیش یکی دو بار رفت. اما الان همش رو شکم میره. حتی تو خواب هم رو شکم میشه بعد نق میزنه🤦🏻‍♀

بستگی ب هربچه داره پسرمن چهارماهش ک تموم شدکم کم خودش ب شکم انداخت بعد 2روزبعداینکه 6ماهش تموم شد خزیدن شروع کرد

از۴.۵ ماهگی رو شکم میرن ولی سینه خیز رفتن هر بچه ای فرق میکنه بعضیا زود بعضیا دیر