۸ پاسخ

بر عکس من از زمان بارداریم هر چه ک پنیر پیتزا داره حالمو بد میکنه

به سلامتی نی نی فکر کنی اینا از سرت میفته 😞

وااای منم😭😭😭😭یه کلیپ دیدم سوسیس وگذاشت زیر میکروسکوپ همش مو و پر غضروف و سنگ و یه موجودات زنده ی ریز دیگه دلم نخواست.الان بستنی چیپس و کاکائو تلخ نخورم حالم بده انگار معتادم😢

منم اینجوری شدم ولی نمیخورم حتی نوشابه که هیچ وقت نمیخوردم الان هوس میکنم

من با خودم مقابله کردم اوایل بارداریم
۱ماهی هست هرچی چرت و پرت بوده خوردم 😂🤣🤭

بستنی خوبه بخور
بقیه رو نه

دقیقا منم اینجوری ام سعی کن خودتو سرگرم کنی با یه چیزی که بهش فکر نکنی
اگه خیلی هوس کردی بخور ولی کم چون ضرر داره به جاش چیزای خوشمزه ی مقوی دیگه بخور عزیزم👌

وای من دیشب مرغ سوخاری خوردم تاالان حالم بده