کرم سوختگی نوزاد چی بزنم

۸ پاسخ

کلاندولا میزدم ولی شده 23 تومن اصلا نمیرزه سه روز یکی میزدم حالا چی بزنم نمیدونم

من کالاندولا استفاده میکنم

کالاندولا ب درد نمیخوره.من زینک میزنم انگار اب رو اتیش بود.کالاندولا میزدم اصلا خوب نمیشد.

خیلی خوب هست پای پسرم کلا پوستش رفته بود در عرض دو‌ روز خوب خوب شد

روغن حیوانی بزن گلم من از اول میزنم عالیه

کالاندولا فقط میزنم

کالاندولا خیلی عالیه اوا باشامپوبچه جای سوختگی روبشوربعدپمادکالاندولابزن

کالاندولا