سلام هفته ششم بارداری میشه جنسیت جنین روتشخیص داد

۷ پاسخ

تو هفته ۸ قلب تشکیل میشه
بعد انتظار داری اونجاش زود تر از قلب تشکیل بشه 😂😂😂😂😂😂😂
من تو ۸هفته رفتم سنو فقط دوتا دایره ریز دیدم اونم با کلی زره بین و عینک 😂😂😂😂🌿

کسی هماتوم داشته بارداریش؟

من هفته ۱۹ هنو تو خماریم 😂😂

عزیزم‌میتونی ۷ هفته به بعد بری آزمایش تعیین جنسیت مندل که هزینه اش هم ۸۰۰ یا ۹۰۰ هستش ازت خون میگیرن و جنسیت رو میگن

نه اخه چه سوااااالیه 😑😑😑
از سلامت خوده جنین و قلبش مطمئن بشو بعد😑

توروخدا سوالای چرت و پرت ننویسین معلومه ک هفته ۱۷ تعیین جنسیته

الان اندازه نخوده 🙁 چیزی مشخص نیست یا هنوز هم چیزش تشکیل نشده