۸ پاسخ

نه. میخوابونمش زمین با یه دست نگهش میدارم فرار نکنه با اون یکی دستم غذا می‌ریزم دهنش😅 یه همچین مامان خشنی هستم من😉

بله متاسفانه هم غزاش هم شیرس نمیحوره تا حواسش پرت نباشه 😩😩😩

ن دختر من اصلا زیاد تلویزیون نگاه نمیکنه برا غذاش هم اول باید انگشتم آغشته بذارم تو دهنش مزه غذا رو دوست داشته باشه چند تا قاشق میخوره و الفرار

ن اصلا
ب وقت غذا یه سری کتاب که صفحات و نقاشیهای جذاب داره بهش نشون میدم

ن عزیزم رو تاب مبزارم و غزاشو میدم چندروز برا دندون بالاش خیلی بد،عزا میخور

نه عزیزم به هیچ عنوان

ن والا بچه من ک همه جوره میخوره البته اگه گشنه باشه وگرنه اوق میزنه نمیخوره

ن عزیزه دلم گوشی دیگه دستش نده خلاقیت و قدرت تمرکزش خیلی پایین میاد موقع غذا خوردن تلویزیون خاموش کن