۱۰ پاسخ

سلام من هفته دوازدهم هستم حالت تهوع ندارم فقط گاهی سر دردهای کوتاه مدت دارم

منم سیزده هفته اس اصلا حالت تهوع اینا ندارم

منم هیچی ندارم و خیلی نگرانم

وای نگو آبجی منکه نداشتم تا دوروز پیش ک هفت هفتم شده شروع شده تهوع داره دیوونم میکنه همراه با سردرد. از بوی بیشتره غذاها بدم اومده

عزیزم منم مثل شمام.اوایلش زیر دل و کمر گاهی درد میکنه و بعد هفته شش تقریبا تحوه شروع میشه چون رشد جنین مرحله اصلی خودشو شروع میکنه مثل قلب و دست و پا...اسفناج و حبوبات فلفل دلمه قرمز زیاد بخور و گرمی و عسل و چربی ها و قند و نخور.منم گاهی تا قبل هفته شش حالت های تحوه داشتم اما استفراغ نه

شما فقط تهوع نداری. من هفته هفت هستم هیییج علایمی ندارم. 😕

منم مثل تو بودم هفته ۷ حالت تهوع ام شروع شد

عزیزم معمولا تهوع وقتی جفت شروع ب رشد میکنه و میزان هورمون HCG ب اوج میرسه تویکسری افراد شروع میشه که تقریبا ازاواخرهفته هفت و هشت هست اگه شماهفته شش هستی زوده

من ندارم اصلا فقط وزنم کم شده

اره من 😁😁😁😁😁😁