تو بارداری پودر دارچین ممنوعه؟

۷ پاسخ

وای من روزی 3تالیوان آب هویج می‌خوردم ی هفته! یعنی از چه نظر بد؟

نه عزیزم من ازدکترم پرسیدم در حد چاشینی درغذا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.حتی ابغوره وهویج هم که اینجاتوگهواره عین سم ازش یادمیکنن😅دکترمیگه درحدتعادل و بایکی دوبار هیچی نمیشه

کم باشه تو غذا اشکال نداره

خیلی کم تو غذاها ضرر نداره

نه بابا هفته ات بالاست تو سه ماه اول خوب نیست،الانم مصرفش کمی باشه اشکال نداره من هم تو فرنی هم تو حلیم میخورم

خیلی کم تو غذا اشکال نداره

ضرر داره نخور