مامانی پسر دار ویار تون سر بارداری چی بود؟؟

۱۸ پاسخ

فک کنم به بدن مربوط باشه چون هر کسی یه چیز دلش میخواسته....من سر دخترمم فقط اوایل دوغ دلم میخواست الا یکی دو نفر گفتن سر پسرشون ویارشون دوغ بوده...البته این نظر منه

ممنون مامان مهرسا جون.اره ناخواسته بود☺

خیار شور دبه دبه😁

شیرکاکائو همش و چیزای شیرین

چیز خاصی نمی‌خواستم
ولی لواشک دوس داشتم

دوغ ...پنیر تبریزی چیزای شور

ویار نداشتم

من آلبالو وآش رشته ولواشک وانار

من ک عاشق هندوانه بودم یه نفره حریفش میشدم به هیچکسی نمی‌رسید خخخخ، بستنی، چیپس،

لیموترش

من سر پسرم فقط ترش لواشک آبغوره آب انار

گوجه سبز الانم گوجه سبز میخواد دلم باردارم بازم

ربطی نداره هر بدنی ی جور ویار میکنه.من الان سر دخترم ترش میخورم سر دختر بزرگم شیرینی میخوردم

دوغ.

سر دخترم زیاد ویار نداشتم.سر این بچه ام چیزای سرد دلم میخواد مثل کاهو خیار هندوانه دوغ...به نظرتون جنسیت ربطی به ویار داره؟؟

من هیچ ویاری نداشتم

فقط ترشی میخوردم

فقط خیار و نمک و ترشی...🥲