۶ پاسخ

هربار که خوابشو کرده باشه شیرشم خورده باشه پوشکشم عوض کرده باشم سرحال باشه یکساعتم میشه که حرف میزنیم و بازی میکنیم.چندروزی هم میشه براش کتاب میخونم اونم به تصاویرش نگاه میکنه و صدادرمیاره😍

من خبلی با دخترم صحبت میکنم از ۱ ماهگی تا الان همش باهاش بازی میکنم شعر میخونم کتاب داستان میخونم
۲ ماهگی دیگ دخترم سعی میکرد ک بزور صداشو دربیاره

هر وقت بیدار بود پسرم باهاش بازی میکردم و حرف میزدم.الان کتاب و شعر بیشتر براش میخونم

سلام خب نق میزنن ک تحمل ندارن انقد بمونن .... بعد از هر بار بیدار شدن ی ۵ دقیقه ک سرحالن باهاش بازی کنی کلیم حال میکنن

به نام خدا سلام کل روز😅🤗

نوزادتون کی ختنه می کنید شماها؟