۷ پاسخ

خیلی دل خوش نکن به بریچ بودنش من انقد بهش التماس کردم قربون صدقش رفتم که نچرخه هفته قبلی چرخید .تا هفته 33و34احتمال چرخش داره ولی بعدش احتمالش خییییلی کمه چون بزرگ میشه و جاش تنگه دیگه .میگن از هر صدتا جنین 3_4تاشون بریچه هفته های اخر .طبیعتش اینه سفالیک میشن اماده زایمان

اره امکان داره سفالیک شه

بستگی داره عزیزم مثلا برا من ار ۱۷ هفته تا ۲۸ هفته بریج موند بعد چرخید برا دوست منم ی هفته ای چرخید

من هی دعامیکنم بچه م بریچ باشه که سزارینم کنن اخه طبیعی میترسم واسه سزارین اختیاری هم دکترم گفت ۲۰میلیون میشه باید غذرموجه باشه تا با بیمه عملم کنن پول واسه عمل ندارم حالا اگه میگفت ۱۰میلیون یه چیزی

برا منم تو انومالی بریچ بود الان رو نمیدونم ... کاش نچرخه سر زایمان اولم خیلی پوکیدم 🥴🥴🥴

من از۲۳هفتگی تاالان سفالیک مونده اینقده تنبله😂

تغییر نیکنه. تا هفته های آخر تغییر میکنه همچنان