۸ پاسخ

عطاری ها دارن

سویق اصل نباید مزه خاصی بده که بچه نخوره. تو هایلایت رضایتام بخونید چقدر رضایت برای سویق کامل هست. تمام رضایت ها هم با آیدی گذاشتم که شک داشتین بپرسین

من از عطاری معتبر خریدم کلی پیج هست تو اینستا مثل حکیم بانو ک برا کرمان ،روجا،نی نی فود،فقط باید معتبر باشه و تمیز

این پیج اصلی همون سویق هاست ،بقیه نمایندگی هستش . البته فرقی نداره

منم از همین پیج خریدم .

سلام مامان گلی این پیجو سر بزن همه محصولاتشون ارگانیکه.من واسه اهورام مکمل گرانولا و سویق استخوانساز و5شیره سفارش دادم خیلی طعم خوبی دارن.

من اینترنتی سفارش دادم ولی دخترم اصلا نمیخوره.تو هر غذایی هم ک یذره بریزم اون غذارم نمیخوره نمیدونم چرا

سلام والله این سوال منم هست .چندین بار هم پرسیدم اما جوابی داده نشد