۵ پاسخ

اره مهم ک هست فقط خداکنه بتونی چیزی بخوری مث من ازهمه چی حالت بدنشه،میوه وسبزیجاتو اجیل و حبوبات ایناروبخور

ماهی خیلی خوب و مفیده حتما هفته ای دو تا سه بار بخور برا هوش بچه هم عالیه
سبزیجات و میوه جات و لبنیات و مغز هاهم مفیدن

من که هیچی نتونستم بخورم از بس حالت تهوع داشتم

من میوه زیاد میخورم مخصوصا سیب و موز و و توت تشک و انجیر تشک و مویز هم میخورم

همه چي جز
نعنا جگر زعفرون كنسرويجات گوشت و تخم مرغ خام و نپخته اب هويج ،زيره بجز اينا همه چي ميتوني بخوري البته لبنيات غير پاستوريزه هم دكتر به من گفت نخورم