۴ پاسخ

نه خانومی ضرری نداره من الانم هنوز میخورم
دکتر من گفت تا وقتیکه تهوع داری میتونی بخوری، منم الان خیلی کمش کردم روزی یدونه میخورم
بعضی روزا هم که بهترم نمیخورم

منم میترسیدم و یه مدت بیشتر استفاده نکردم بجاش تحمل کردم و سیرابی هم بیتاثیرنبود...دکترم گفت اگه میتونی تحمل کنی نخور...ولی این قرصها تحقیقات روش انجام شده و کمترین ضرر و روی جنین داره...ولی اینترنت زیادی منوترسوند دیگه نخوردم..

اره عزيزم مشكلي نداره. ميتوني استفاده كني

دکتر به من گفتن هرچی دمیترون نخوری بهتره...برای تهوع هم( البته درمورد من) میوه به ، بادام درختی خام ، کشک ، بیسکوییت ترد یا چوب شور کمک بسزایی به من کرده
و یک دلیل عمده دیگه جلوگیری از گرسنه شدن هست...من شخصا زمان گرسنگی ، تهوع شدید میگیرم
شما هم امتحان کنید ان شاءالله که کارساز باشه