۱۱ پاسخ

اگه هیچی روت تاثیر نداره باید مثل من دمیترون بخوری و سرم درمانی کنی عزیزم

لیموترش بخوریدهم ویتامین داره هم حالوبهترمیکنه ازین لیموترش بزرگا ک ترش بودنشون اندازس

ببین چی دلت میخاد اونو بخوری حالت خوب میشه

برو دکتر فقط ،،،

الان ک ٤ ماه و ٣ روزم شد تهوعم ب امید خدا قط شد خدا کنه دیگه سراغم نیاد

دمیترون قبل غذا نیم ٢٠ دقیقه با ی لیوان اب

وای منم خیلی تهوع دارم و خیلی اذیتم می‌کنه.اما هیچی خوبم نمیکنه.اولا سیب خوبم میکرد ک اونم از امروز ک‌خوردم بدترشدم‌وگلاب ب روتون کلی بالااوردم الان دیگ ازسیبم بدم میاد

من چیزای خنک میخورم بهتر میشم
ماست/هندونه

من لیمو ترش میخوردم بهترم میکرد با لواشک

من هندونه میخورم با قرص دمیترون که دکترم داده بعد از غذا هر ۸ساعت ۱عدد

ب۶ خوبه ،چایی با زنجبیل هم خوبه