علت بارداری خارج از رحم چیه؟؟ درمانش چیه؟؟؟؟

۳ پاسخ

عزیزم دلیل های مختلفی داره مثلا یه وقتایی بی دلیل اونجا لانه گزینی میکنه یا مثل من از همه جا بی خبر لولم چسبندگی داشت اسپرم از کنار چسبندگی تونسته بود رد شه بره بالا ولی زمانی که با تخمک لقاح میکنه بزرگنر میشه نتونسته رد شه پشت چسبندگی گیر میکنه همونجا میمونه ، برامن چون دوقلو بود خیلی زود فهمیدم چون حالم بد شد وخونریزی شدید داخلی کردم من روز موعدم عمل شدم۵ روز قبلشم فهمیدم باردارم ، اگه خونریزی داخلی نکنه فرد تا حدودی بستگی به سایز و جاش داره با دارو میتونن درمان کنن ولی اگه خونریزی داخلی باشه چون خطر مرگ برا مادر داره مثل شرایط من باید سریع جراحی شه ، متاسفانه برامن لولمم برداشتن

در صورتی که تخمک بارور شده در مکانی خارج از رحم جایگزین شود حاملگی خارج رحم رخ می دهد که شایعترین محل آن لوله های فالوپ است. بطور طبیعی تخمک و اسپرم در میانه لوله بهم میرسند و لقاح در لوله انجام میشود. سپس سلول تخم تشکیل شده با حرکت مژکهای لوله به سمت رحم حرکت میکند وبعد از چند روز ( 5 -4 روز ) به رحم رسیده و لانه گزینی میکند.در صورتی که به هر علتی حرکت لوله مختل شود جنین در داخل لوله لانه گزینی میکند. بارداری خارج رحم درمکانهای دیگر مانند تخمدان ، شکم ، سرویکس و....نیزممکن است اتفاق بیفتد.

درمان دارویی حاملگی خارج رحمی:

رایج ترین روش و درمان ارجح در افراد با شرایط با ثبات ، درمان دارویی است و متوتروکسات ، پرمصرف ترین وبی خطرترین و مؤثرترین داروی مورد استفاده می باشد ، البته همه بیماران کاندید این نوع درمان نیستند. این دارو معمولا بصورت تک دوز در بیمارستان تزریق میشود وباعث توقف رشد سلولی و از بین بردن تدریجی بافت جفت و محصول حاملگی نابجا میشود.