۸ پاسخ

زردی ربطی ب اینجور چیزا نداره

هر روز ی قاشق رب انار....من شنیدم خوردن سردیجات مث عرق کاسنی باعث میشه بچه بعدا کولیک بگیره.و زردی اون اوایل تولد بخاطر عدم توانایی بدن بچه بخاطر دفع مواد زائد هست که تنها کارش شیر دادن هر ۲ ساعت به مدت ۲۰ دقیقه.یعنی کامل شیر بخوره سیر بشه.تا زود به زود ادرار کنه

سلام ، عرق کاسنی بخور، هندونه و سبزیجات زیاد مصرف کن جلوی زردی بچه رو میگیره

عزیزم فکر نکنم به گروه خونی باشه به شیر خوردن نوزاد من گروه خونیمo+ولی بچم نداشتن بهش شیر بدم چون زایمان خیلی سخت بود تو تنگانه موند نمی تونست نفس بکشه به همین خاطر زردی گرفت

عزیزم به گروه خونی ربط داره.
مامان منم گروه خونیش O+ هست.
نه من خودم زردی گرفتم نه خواهرم.

زردی بچه به این چیزا نیست به گروه خونیه مادره

من شنیدم ماه اخرادویه کمتربخوری بهتره

👆🏻