۶ پاسخ

اره ،استراحت ،اب لیمو شیرین و پرتقال ب مقدار زیاد کلا مایعات زیاد بخور سوپ جو و مرغ ،من ک خودم بستم ب همین چیزا خیلی زود خوب شدم مخصوصا آب لیمو شیرین

فقط آبمیوه طبیعی
تنها قرصی هم می تونی مصر کنی استامینوفن ساده است.
البته ن که کرونا گفتم فقط همین ها رو تونست مصرف کنم

س منم دقیقا هفته شما سرما خوردم
رفتم‌دکتر شربت دیفن هدرامین ساده داد واسم سرم هم ذاشتن خوب شدم

من اومیکرون گرفتم دکتر رفتم سرم تقویتی زد با قرص استامینوفن ۳۲۵ با شربت دیفن ساده .. و فقط سوپ و آب میوه

اره دو بار شدید سرما خوردم استراحت و چند روز پشت سر هم فقط سوپ و اب پرتقال مصرفم میکردم

منم دوبار سرماخوردم،مایعات زیاد می‌خوردم ،قرص فقط استامینوفن می‌خوردم ،همیشه با آب و نمک قرقر میکردم،خوب هم استراحت کردم زود خوب شدم