۵ پاسخ

عزیزم اگر سرما خوردگیش خیلی شدید شده بهتره ببری دکتر خود سرانه دارو نده.. اما اگر خفیفه سرمارخوردگی کودکان بده سرفه خشک داره سیتریزین بده اگر حس میکنی خلط داره انتی بیوتیک شروع کن ازیترومایسین 100..روز اول 4 سی سی روز دوم دو سی سی.. مابقی دارو رو هر هشت ساعت بده اسپری بینی هم هر 4 ساعت براش بزن.

شربت سیتریزن.

شربت پاارژین کیدز عالیه

خودت بهش هیچی نده شایدم حساسیت کرده بنظرم بهتره ببریش دکتر چون بچس ونمیدونیم چی براش بهتره
یبارپسرمن اب ریزش بینی و سرفه وخس خس سینه داش دوبار بردم دکترخوب نشد ۲و۳هفته طول کشید اخه شهرستان بودیم اومدیم خونه خودمون اخرش بردم پیش متخصص خودش با دوتااسپری خوب خوب شد دیگ اصلا حساسیتم نکرد

سلام پلارژین کیدز خوبه