۲ پاسخ

چسبندگی رحم ربطی به زایمان نداره....اما چسبندگی جفت به سزارین ربط داره برای زایمان بعدیت.
کلا تو کشورهای پیشرفته آمار سزارین بین ۷ الی ۱۲ ٪ اونم درشرایط بحرانی.....اکثریت طبیعی هستن.‌‌اما تو کشور آمار سز و طبیعی داره باهم برابری میکنه.
من خودم شدیدا دوست دارم طبیعی بیارم و خیلیییی دراین مورد تحقیق کردم.
هرچقدر من و امثال من به شما بگیم طبیعی یا سز باز هم هیچ کمکی نمیتونیم بهت کنیم...خودت باید تصمیم بگیری.
ای کاش تو کلاسای آنلاین زایمان طبیعی و زایمان سز شرکت میکردین اینطوری راحتتر میتونستی تصمیم بگیری.
درمورد عوارض و فواید هردو زایمان میدیدی و خیلی بهت کمک میکرد.

نه عزیزم طبیعی عوارضش خیلی بیشترازسزارینه چسبندگی رحم ربطی به زایمان نداره
وبله کلاچسبندگی رحم خطرناکه اما به زایمان مربوط نیست