۴ پاسخ

سلام دختر منم الان هفت ماه رد کرده سرلاک میدم فرنی میدم ثویق میدم اصلا وزن نمیگیره دکتر میگه بیفه رو غذای خونه خودش چاق میشه

میگن پودر بیسکویت پلاسمون خوبه البته اگ آلرژی ب پروتئین گاوی نداره

عزیزم نمیشه به طور قطعی نظر داد که کدوم شیرخشک واسه وزنگیری خوبه.باید ببینی کدوم یکی به بچت سازگاره همونو بدی.مثلا برا یه بچه نان خیلی خوبه وباهاش وزن میگیره ولی به یک بچه دیگه نه.

والا منم دخترم اصلا نه وزن گرفته نه دورسرش رشدکرده بردم متخصص براش دارونوشته،دکترمتخصص گفت همه شیرها یکین هیچ کدوم این نیست ک بگه براوزن گیری بهتره یانه