۳ پاسخ

آره نخوری بوقت توش سیانوره🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم خیلی ساده است بادمجون ها را سرخ کن وبا گوشت کوب بکوب تا له شن پیاز داغ و سیر داغ را بهش اضافه کن و هم بزن گردو را هم آسیاب کن و بهش اضافه کن کشک را با آب قاطی کن و بذار جوش بیادو وقتی آبش کم شد مواد را بهش اضافه کن و بذار آبش جمع بشه یادت نره نمک بزنی و به پیاز داغ هم زرد چوبه بزنی دست آخر میتونی با نعناع داغ و گردو و کشک تزیین کنی

میگن کشک بادمجون خیلی خوشمزه هست ولی من بلد نیستم چه حوری درست میکنن😔😔😔