۶ پاسخ

از نظر مدل تزریق تقریبایکسان هست ولی فضای تزریق دارو فرق داره . در نتیجه بیحسی سزارین قویتره نه دردحس میشه نه حرکت میتونی بدی .
ولی اپیدورال شما درد نداری ولی حرکت میتونی بدی

من سوال کردم از دکترم گفتم میگن بعد کمردرد و سردر و عوارض گفت اصلا اینجور نیست

بله عزیزم.

سلام بله همینطوره

ممنون از همگی که جواب دادین. فردا هم از دکترم اطلاعات تکمیلیشو بپرسم. انشاءلله اگه بشه با اپیدورال زایمان کنم.

مشابه همونه فقط پایین تنه حرکتشو داره