۵ پاسخ

منم همین مشکل رو داشتم و متوحه شدم اب دور جنین کم شده و سرم تراپی و اب خوردن حل شد

هفته ۲۴ اصلا مهم نیست حرکات ...
۲۸ به بعد باید دقت ‌کنی و بشماری

سلام عزیزم منم همون هفته ها حرکتش کم شد، دو روز کلا حس نکردم حتی شیرینی هم میخوردم و دراز میکشیدم‌فایده نداشت، رفتم سونو گفت آب دور جنین کم شده برا همونه، بعد کلی هر روز آب خوردم یه ۴-۵ تا سرم زدم، هم مایع اومد بالا هم حرکتاش اوکی شد

طبیعی گلم کلن تو هفته های آخری حرکات جنین کم میشه چون جاش کوچیکه نمیتونه زیاد تکون بخوره

خوب برو سونو اینقد نگرانی