۷ پاسخ

عزیزم دختر پسر نداره
تخت کنار مادر میخواد
اگه میتونی سرویس تخت هم میخواد برای یکم بزرگ شدنش اگه نه واجب نیست الان
سرویس رختخواب میخواد
لباس سایز ۱
و ۲ حداقل دو سه دست میخواد
سرویس حوله
سرویس لوازم بهداشتی مثل شامپو صابون لوسیون بدن
دستمال مرطوب
اگه ماشین داری صندلی ماشین
ساک حمل بگیر به جای کریر چون کریر برای نوزاد مناسب نیس

یه ساک وسیله باید بگیری
وان بگیری برای حمومش
پوشک سایز ۱ چندتا بگیر
بری تو سیسمونی فروشی بهت راهنمایی میکنن عزیزم

وسایل نوزاد گلم پسر و دختر نداره لیست سیسمونی توی گوگل سرچ کن هست

هر چی بخری گلک

لباس سایز۱و۲شلواربیشتربردار پوشاک شیشه شیرشامپوبچه حوله دورپیچ سرویس پتوبالش تشک دستمال خشک کن نوزادوبرس

عزیزم لیست های اماده تو گوگل سرچ کنی هست،توشون نگاه کن وسایل هایی که مدنظرت هست نسبت ب بوجه خودت لیست بگیر.

عزیزم وقتی میخوای بری سیسمونی بخری ی لیست کامل جلوت میزاره تو تیک میزنی و فروشنده برات اماده میکنه