دلیل بزرگ شدن در بارداری سینه چپ چیست

۷ پاسخ

سلام میگن که سینه چپ بزرگ بشه جنسیت پسره البته علائم دیگه روهم باید داشته باشین ولی بنظرم اینا درست نیست.

ولی بنظرم کاری ب جنسیت نداره من همینطوریم ولی جنسیت رو پسر گفتن

بزرگ شدن سینه راست نشون از پسر بودن و سینه چپ دختر بودنه

برای من که صحت داشت حالا اینکه میشه تعمیمش داد یا نه خدا میدونه😅

چون حجم خون توی بارداری زیاد میشه و قلب پر از خونه سینه سمت چپ معمولا بزگتر بنظر میاد

دختر بودن بچه🥰

منم بعد چندروز سوتین زدم دیدم سینه چپم بزرگ شده جا نشد تو سوتین🙁😂🥲

چی بگیم اخه عزیزم 😂😂