۶ پاسخ

حرفای یسری آدم که از سر بیسوادی نظرمیدن متعصبانه میخوان بگن خودمون درست انتخاب کردیمو باورمیکنی؟!
اکثر آدمایی که از طبیعی میترسونن آدمو خودشون تجربشو نداشتن
من نمیگم کدوم روش زایمان بهتره ولی اگه تحقیق کنی مطالعه کنی بپرسی از چهارتاکاربلد بغد تصمیم بگیری عاقلانه س
من بااینایی که میگن سزارین خوبه طبیعی جرمسخوری پارت میکنن میندازنت ی گوشه بحث کردم میگم تجربشو داشتی چطوری بوده کم میارن بددهنی میکنن تهشم میگن برو جربخور!
خودت ببین چی درسته چی غلط چیکار به حرف بقیه داری

سلام. ترس نداره که. به این فکر کنید که فقط شما نیستین که طبیعی زایمان میکنید. نمیگم درد نداره ولی بعد از زایمان خیلی راحتی. خودت میتونی بچه ت شیر بدی. بلند شی و بشینی.

شرایط اینک زایمان سزارین کنم ندارم .انقد منو ترسوندن از طبیعی ک دیگ برام کابوس شده

بله میشه ولی ازاد باید حساب کنی بیمارستان دولتی قبول نمیکنه

اره عزیزم

بله عزیزم سزارين اختیاری انجام بده