سلام ترشح سبز رنگ از واژن نشونه چیه؟؟؟هنگام بارداری

۵ پاسخ

عفونته گلم
منم داشتم, دکترم دارو داده الان مصرف میکنم دیگ چیزی نمیبینم

علامت عفونت نگران نباش برات دارو تجويز ميكنه دكتر اگه لازم بدونه

افزایش ترشح واژن در بارداری کاملاً شایع و یک اتفاق معمول است. این امر به دلیل تغییرات هورمونی هنگام بارداری رخ می دهد. گرچه این مساله کاملاً معمول و طبیعی است، با این حال تمایز ترشحات طبیعی واژن از موارد غیرطبیعی مهم خواهد بود. علاوه بر این، اگر رنگ ترشحات واژن از سفید به سبز مایل به زرد تغییر کند، بافت آن غلیظ ‌تر باشد، بوی تند و قوی داشته باشد و با علائم ناراحت کننده دیگر، مانند درد، خارش یا احساس سوزش همراه باشد، می‌تواند نشانه‌ای از عفونت باکتریایی باشد. همچنین در صورت داشتن ترشح بیش از حد، مشورت با پزشک متخصص زنان توصیه می‌شود.

منم داااارم 😫
علامت عفونته

منم ترشحات سبز دارم بهم سفالکسیم داد گفت بخور هر 6 ساعت