۷ پاسخ

سلام گلم منم از 18سالگی کم کاری تیرویید دارم بچه اولم 11سالشه الآنم باردارم دارم استفاده میکنم حتما استفاده‌ کن برو دکتر غدد تحت نظر باش خیلی واسه مارو هوش و وزن بچه تاثیر داره قرص هاتو شروع کن

اره دیگه برای پرکاری میتی مازول میدن
صبح ها باید خورد ،نیم ساعت بعدم صبحانه
اتفاقا اگه ترویید داری که حتما باید بخوری که تنظیم شه
بعدم دکترت گفته دیگه چه ترسی داری

ببخشید قرص متی مازول بعذازصبحانه یاقبل

منم پرکار هستم.سه ماهه اول پروپیل میخوردم و سه ماهه دوم دکتر متی مازول داد.ولی دکتر زنان گفت نباید متی مازول استفاده کنی.من با یه متخصص دیگه هم مشورت کردم اونم گفت متی مازول خوب نیس.مجبور شدم دکتر اولی رو عوض کنم الان باز پروپیل میخورم.

هیچ مشکلی پیش نمیاد،حتما استفاده کن،چون اگه استفاده نکنی خیر خطر داره

عزیژم من تیروئید کم کار بارداری دارم و از اول بارداری تا همین الانش دارم ناشتا دارو میخورم...اتفاقا بخاطر سلامت جنینت باید داروی تیروئیدتو بخوری.
حتما برو پیش متخصص غدد...به دارویی که دکتر زنانت بهت میده اکتفا نکن....تا آخر بارداری باید چکاپ شی که خدای نکرده مشکلی برای نوزادت پیش نیاد.

دکتر دارو داده حرفشو قبول نداری اینجا از ما نظر میخوای؟😅