۱۶ پاسخ

منم از هر دو استفاده کردم ولی با مای بیبی اوکی تر هستم

منم تا هفته پیش مای بی بی بود ولی دیگه مولفیکس میگیرم از مولفیکس راضی ام

عزیزم مولفیکس بهتره

مای بیبی بهتره مولفیکس چسباش شله و نم میده حتی جیش هم میکنه نم میده ولی مای بیبی جذبش بهتره درسته گرونتره ولی کیفیتش در کل بهتره

مولفیکس بهتره

بعداینکه مای بیبی دونوع داره یکیش زبره داخلش یکیش لطیفه داخلش
ولی مولفیکس یه نوعه داخلش لطیف تره

من هردوتاش واستفاده کردم انصافا هردوخوب بود ولی مولفیکس وبیشتر خوشم اومد قیمتشم فکرکنم یکم ارزونتر باشه.
قشنگ انگار بزرگتر بچه هرچی جیش واینا کنه بیرون نمیزنه داخلش لطیفه پهن ترم هست انگار

منم جفتشو امتحان کردم مولفیکس عالیه ولی باید بدونی چی ب بچت میسازه مولفیکس جذبش بیشتره

مولفیکس بهتره
ولی جذب مرسی از جفتشون بیشتره

مولفیکس

من هردو و استفاده گردم اما مولفیکس هر سایزش از همون سایز مای بی بی بزرگتره، مثلامن ۳ هر دورو گرفتم ولی ۳ مولفیکس آزادتر از مای بی بی بود

من هردد رو استفاده کردم مای بی بی بنظرم بهتره سبک تر و نرمتر مولفیکس بزرگتره گرمتر و با ضخامت وقتی ادرار میکنه سنگین تر میشه اما مای بی بی ترجیح میدم

من هر دو رو استفاده کردم از مولفیکس خیلی بیشتر راضی بودم دیگه همش مولفیکس می‌بندم براش

من ما بی بی استفاده کردم ی بار مولفیکس گرفتم به نظرم مولفیکس یکم نرم تره

من جفتش و استفاده کردم توی ی حده

من پوشکای زیادی استفاده کردم از همه بهتر بیبی کینگه خیلی عالیه