۴ پاسخ

با جون خودتو و جنین بازی نکن و از آدمهایی که مشابه خودتم سوال نباید کنی، باید بری دکتر..

سلام عزیزم خودسرانه دارو نخور حتما باید بری پیش دکترت که برات تجویز کنه

سلام خانمی،نمیخاد بری یه متخصص مهم نیس،برو پیش یه ماما برات دارو مینویسه مصرف مبکنی کمتر از یک هفته خوب میشی منم یوی دوهفته پیش اینطور بودم برام دارو نوشتن الان خوب شدم
سرخود فایده نداره برو پیش ماما

سلام من اتلیه انلاین دارم عکسی بخواید درست میکنم هم جابه جای صورت هم عوض کردن زمینه هم باکیفیت کردن عکس های قدیمی
درست کردن انواع کلیپ
و در تم های متنوع. دندونی. ماهگرد. تولد. یلدا. ماه رمضان. تم بارداری. خانوادگی. ختنه سوری. غذا خور شدن. واکسن. و.....
من اول عکس رو درست میکنم راضی بودی از عکس پول میدی ᥬ😍᭄ ᥬ😍᭄ ᥬ😍᭄ برای دیدن نمونه کار های بیشتر و ثبت سفارش واتساپ در خدمتم ۰۹۱۸۵۳۳۶۳۱۹