۸ پاسخ

چیزی نمیشه نگران نباشین.پماد روغن ماهی استفاده کنین بهتر و بی ضرره

چیزی نمیشه نگران نباش من دخترم ۳ماهش بود پاش به شدت سوخته بود ۵ روز زدم خوب شد دیگه نزدم

نه منم‌واسه پسرام استفاده کردم اصلا جاش سفید نشده

سلام بروی ماهت ،خوبی شیوا جان..الحمدا... که نمونده جاش.
امروز اهورا رو بردم پیش دکتر نکوهی اون بم گفت.

سلام عزیزم من دخترم سوختگیش داخل واژنش بود دکتر همین پمادو بایه پماد دیگه بهم داده الان سه ماه دارم استفاده میکنم چنین چیزی نشنیدم

نه بابا نترس من الان ۱۵ ساله دارم برای سوختگی خفیف مثل سوختگی لای پا و باسن ازش استفاده میکنم اول خودم بعد بچه های خواهر و برادر بعد بچه های خودم اصلا هم غیرهمرنگ نشده پوست
مگه سوختگی شدید دور از جون باشه که کلا پوست رویی برداشته میشه بهتره از پماد آلفا و ترمیم کننده استفاده بشه که بازم تفاوت رنگ خفیف بوجود میاد

دکترشم براش تجویز کرد ان ان باکلوماتزول ی درصد

سلام خوبی من ازنوزادی رها این پماد براش میزنم اصلا جاش سفید نمیشه تاالانم مشکلی پیش نیومده