۳ پاسخ

من از همون اول بارداری پیاده‌رپی داشتم، بعد هم از ۱۸ هفته تو کلاس ورزش خانم کرباسی شرکت کردم. اولش سه روز در هفته بعدش ۵ روز و ماه آخر ۶ روز در هفته. الان تو ماه نه بارداری، خداروشکر هم وزنم کنترله، هم فشارم و هم نی‌نی خوب وزن گرفته. شرکت تو کلاس‌هاشون رو به همه باردارها پیشنهاد می‌دم.
کلاس‌های خانم کرباسی، شامل ۱ ساعت ورزش و حدود نیم‌ساعت سوال و جواب‌ و راهنمایی‌های کاربردی در مورد دوره‌ی بارداری، زایمان و پس از زایمان هست. کلاس‌ها ۶ روز هفته و به صورت آنلاین برگزار می‌شه. اما بهتون اطمینان می‌دم کیفیت کلاس خانم کرباسی از بسیاری کلاس‌های حضوری بالاتر هست و اگر فقط ۱ جلسه باهاشون کلاس بردارید، خودتون متوجه می‌شید.
حین کلاس، خانم کرباسی تمام خانم‌ها رو چک می‌کنن تا مطمین بشن همه درست حرکات ورزشی رو انجام ‌می‌دن. و یه نکته دیگه اینکه هر مسیله یا سوالی داشته باشید، خارج از ساعت کلاس می‌تونید با ایشون در میون بگذارید. حتی می‌تونید جواب سونو با آزمایشتون رو بهشون نشون بدید.
می‌تونید از ۱۲ هفته به بعد توی کلاس‌ها شرکت کنید. اگر مایلید، با این شماره تماس بگیرید. 09356107886

یه سری ورزش های مخصوص زایمان راحت از 36هفته شروع میشه
اگه بخای میتونی ثبت نام کنی آنلاین با ماما ورزش میکنی خیلی هم خوبه
من پیج مامام و میدم اگه خواستی
@mama_teamm

ا ۲۱ هفته عزیزم پیاده روی بهترین ورزش و یوگا اگ مشکلی نداری و نرماله بارداریت پیاده روی کن روزی نیم ساعت