سلام کیا هم بارداری دختر هم بارداری پسر را تجربه کردن

۱۳ پاسخ

خواهرشوهر من😂😂😂

عکس سونوی تشکیل قلب

من دختر دارم عصر ها خیلی تهوع داشتم .کمر درد شدید .و عاشق ترشی بودم .

من بنظر من کاملا متفاوته برا دخترم حالت تهوع زیاد مخصوصا صبحا تا ۵ ماه ویار ترش داشتم چیزای ترش خیلی دوست داشتم زیادم میخابیدم واسه پسرم حالت تهوع زیاد نبودم همونم تا ۳ ماه ولی اصلا اشتهازیاد نداشتم ویار شور وتندی داشتم خوابم همون معمولی بنظرم شکمم گرد نبود واسه دخترم شکمم گرد بود

من عزیزم با دوتا حالت مختفل

من سر هردو بچه هام‌از نظر ویار تقریبا یکی‌بودم ومتاسفانه سر هردو بشدت زشت شدم😁سر پسرم عشق ترشیجات سر دخترم عشق شیرینجات بودم سر پسرم تنبل سر دخترم‌زرنگ بودم سر پسرم خیلی چاق شدم پهلو داشم سر دخترم‌جمع و‌جور تر بودمو شکمم تیز بود

سلام من.

اگه صبح حالت تهوع داری بچه ات پسره اگه شب بیشترحالت تهوع داری دختره

عزیزم بچت پسره

سلام علائم شما چیه؟؟

شما هفته‌ منی ک بارداری

منم شش هفتم

حاضر ،،سوالی هست بفرمایید

سلام من عزیزم چی شده