۸ پاسخ

عزيزم بابونه خودش باعث قاعدگي ميشه كه

سلام عزیزم. منم تا آخر سه ماهه ی اول سردرد شدید داشتم ولی وارد ماه چهارم شدم خداروشکر بهترم. شما هم احتمالا وارد ماه چهارم بشی بهتر میشی

نه بابونه گرمه خطر داده اصلا تو دوران بارداری دمنوش گیاهی استفاده نکنید

منم میگرن داشتم قبل بارداری فقطم با ناپروکسن و نوترپتیلین آروم میشد
هفته پیش چنان سردردی شدم که دوروز افتادم
فقط هم یدونه استامینوفن خوردم ولی اصلا اثر نداره
دمنوش بابونه من نخوردم چون دیدم انگاری خوب نیست
بازم خودت سرچ کن یا ببین کی تجربه خوردنشو تو بارداری داره
انشالله زود خوب میشی

گلاب بریز روی یه دستمالو تند تند بو کن
بهتر میشی

استامینوفن ساده میگن اشکال نداره ک. اگه روتون اثر کنه

گلم با دکترت مشورت کن بابونه گرم و قاعده آور به نظرم خطرناک باشه

از دکترت مشورت بگیر چون ممکنه شرایط هر کسی فرق داشته باشه