۴ پاسخ

آخی من ب سامیار هرروز میدادم چقدم خوب بود براش تپلی شده بود

عزیزم اینجور عصارش خوب نمیشه ک برو قلم بره یا قلم گاو از قصابی بخر بریز تو ی قابلمه روش اب کن بزار چند ساعت بپزه م روغنش در بیاد بعد ک دیدی پخته روغنش در امده قابلنه و محتویات توشو بزار توی ی جای سرد یا یخچال بعد چند ساعت میبنده روش کره قلم جمع میشه و زیرش عصارشه ک ژله ای هست قشنگ اینارو بسته بندی کن تو هر بسته ی قاشق غذا خوری بریز بعد هر سوپ و کته ای میخاستی درست کن یکی از بسته بندیا رو بنداز توش بده بخوره بچت مقوی و خوبه اون ک تو شیشه هست اصلا به هیچ عنوان مثله این نمیشه

هفته ای دوبار بعضی وقتا یبار

من گوشت چرخ شده روباسینه مرغ چرخ شده توسوپ وحلیم میدم ولی فردامیخام گوشت توشیشه واسش درست کنم خیلی لاغروهیچی نمیخوره