۷ پاسخ

من اوایل شیر خودم میدادم کم بود وزن اضاف نمیکرد شروع کردم شیر خشک و الان وزن اضاف کرده و هرموقع حس کنم شیر تو سینم جمع شده بهش شیر خودم میدم

من هر بار بعد شیر خودم ۱۲۰ تا میدم

من کلا اول شیر خودم میدم سیر نمیشه بعد شیر خشک میدم ۲درجه...هرچی هم میگن خوبه واسه افزایش شیر میخورم اما فایده نداره

من روزی یک بار میدم وبعضی موقعا دوروز یه بار بیشتر شیره خودم اخه الان جدیدا رازی نمیشه شیرمو بخوره

من قبلا قبل خواب میدادم ،الان چون تو خواب با شیر خودم سیر نمیشه تو خواب میدم بهش معمولا ۳بار ولی گاهی۴بار هم میشه،اکثرا هم۶۰سی سی گاهی ۹۰تا

من در روز ۴باری میدم هر سری ۶۰میل باقی روز از سینم میدم

اخه من‌زیاد شیر ندارم.مجبورم موقعی ک خوابه تو خواب بهش روزی ۳.۴بار شیرخشک بدم.الانم اصلا تو بیداری سینمو نمیگیره.سینم خیلییی دیر شیر میفته.