۶ پاسخ

عزیزم ivf ی کم پیچیدس و برای نازایی و هزینه اش خیلی بالاس برا تعیین جنسیت میتونی iui کنی هزینه اش هم خوبه مناسبه فک کنم ۱۳۰۰ ۴۰۰ میگیرن

منم دو تا پسر دارم دلم دختر میخاد اگه راحت باشه مراحلش و زیاد دردسر نداشته باشه حتما انجام میدم

ای وی اف از روز اول پریودی بهت دارو میدن که بجا یه تخمک چن تا تخمک داشته باشی بعد با یه عمل تقریبا سبک بیهوشت میکنن تخمک ها روز ازت میگیرن، اسپرم همسرتونم میگیرن اینا رو لقاح میدن اگه جنسیت بخواین هزینش اضافه میشه بعد اینارو میذارن توی رحمتون گرفتنش صد در صد نیست مثلا من چندین بار ای وی اف کردم هیچ مشکلی هم نداشتم ولی برام نگرفت یا دوست زنداییم هیچ مشکلی نداشت دوتا پسر داشت دختر میخواست تعیین جنسیت کرد بار ۵ براش گرفت ولی خود زنداییم ۱۵ سال نازایی داشت انتقال اول براش گرفت

سلام خانمی کُلا avf یعنی:بارور کردن تخمک در آزمایشگاه. توضیح ساده اش میشه همون لقاح ساده تخمک زن با اسپرم مرد توی آزمایشگاه،بعد از لقاح هم، جنین را تا مرحله‌ ی معینی بین ۳ تا۵ روز توی آزمایشگاه پرورش میدن بعدش جنین را از طریق گردن رحم (سرویکس) به رحم زن وارد میکن.
در اصل یه روش درمانی برا کسایی که مشکل ناباروری دارن.
در مورد جنسیت دلخواه هم بله میتونن همچین کاری پزشک ها انجام بدن،ولی نه اینکه فقط avf کنی بگی آره بچه ام پسر باشه یا دختر
بله حین انجام avf که تخمک زن رو با اسپرم مرد لقاح میکنن روی اون یه روش به اسم(pgd)انجام میدن و میتونن از طریق اون روش، قبل اینکه انتقال بدن جنین رو به رحم مادر، جنسیتش رو تشخیص بدن و هرکدوم رو مادر خواست انتقال بِدن براش،حالا چه پسر بخاد چه دختر
و اینکه هزینه ی pgd از خود avf جداست
من خودم آبان ۱۴۰۰ به مراکز ناباروری مراجعه کردم چون یه مشکلی داشتیم و از نزدیک با تمام مراحلش آشنام

اگر بخوای جنسیتش هم انتخاب کنی هزینش یه مقدار بیشتره

لقاح آزمایشگاهی هستش بله جنسیت مشخص میشه هر چی بخوای برات همونو میزارم تو رحمت که رشد کنه بقیه نطفه هارم برات نگه میدارم چند سال بعد خواستی میتوری بری باز حامله شی