۹ پاسخ

ووووای حرف دل منو زدی من آخر میبرن تیمارستان از دست غذا نخوردن و استفراق و نق دخترم
امروز استفراق کرد کلی جیغ زدم و زدم تو سر خودم و گریه کردم دیگه توان ندارم

من چند روزه شربت اشتها باریج میدم خیلی خوب شده غذا خوردنش

عزیزم صبحونه ناهار شام چی میدی ؟؟؟
دختر منم هژچی نمیخوره کلافه شدم ،اخه چی درس کنم ک دوس داشته باشه

ب زور نده عزیزم گشنش شه خودش میخوره باهاش بازی کن یا بذار کارتون ببینه اونموقع بهش غذا بده

اوف نگو که من دیگه امروز رد دادم حسابییییی از شیرو غزاشش خستممم فردا میخام گشنگی بهش بدم تا ببینم بازم اینحوری میکنه

😔اخه وقتی هم نمیخورن پدر مارو در میارن

رفلاکس داره؟؟؟؟؟؟؟

منم خیلی خیلی خستم😪

عزیزم الوعده وفا بفرمایید