۸ پاسخ

مگه تیروییدت چن بود مامان سارن ؟

من الانم که باردارم استفاده میکنم قرصم رو

تیروئید بارداری داری نه زایمان کنی رفع میشه من سر بچه اولم زایمان کردم رفع شد سر این پسرم دوباره گرفتم زایمان کنم رفع میشه

ازمایش بده ولی بعد زایمان هورمونا کلا بهم میریزن دوباره نخور بعد دوسه ماه آزمایش بده

عزیزم میزان‌دوز مصرفیت رو مثل قبل بارداریت به مدت ۴۰ روز ادامه می دی و بعد می ری آزمایش می دی

من دوران بارداری داشتم ولی دکترم همون موقع گفت بعد زایمان دیگه احتیاجی نیست قرض بخوری

من دارم از اولم دارو مصرف میکردم الانم یه دونه مصرف میکنم.دکتر گفته بعدزایمان نصفش کن.

انگار باید بخوری بعد ازمایش بدی 😔