۳ پاسخ

گاهی تخمک گذاری نامظمه عزیزم یعنی دقیقا هم و روز که انتظارش میره انجام نمیشه. بعد سه چهار هفته هم نیست تا حدود دو هفته میشه

واسه من اینجوریه ۱ برج ۶ رابطه داشتیم ولی تاریخ زده واسه ۱۶ برج ۶ کلا رابطه هم نداشتم بعدش ک بگیم مثلا مال یدفعه دیگس

سه چهار هفته امکان نداره اختلاف داشته باشه.اگه اینهمه اختلاف باشه یعنی خانومه ماه بعد حامله شده.